Text♥

Det var engång en flicka.
Hon hade fyra vänner och sin pojkvän som hon litade på som mest. Men sen fanns det andra också så klart. Hon hade livet perfrekt, pojkvän, vänner och ja hon var älskad.

Men en dag dök det upp en kille i hennes liv. Hon var inte berädd på det. Så hon gick sakta fram med han. Men hon började älska han på ett sätt hon aldrig älskat någon förut. Hon visste att hon gjorde fel mot sin pojkvän. Men hon kunde inget rå för, hennes känslor hade tagit över henne.

Hon fick skuldkänslor som sattes djupt i hennes hjärta. Hon visste inte vad hon skulle göra. Men hon bestämmde sig sedan för att berätta för sin pojkvän hur det låg till. Hennes pojkvän vart ledsen men ville inte förlora flickan. Han kämpade och kämpade med att få tillbaka flickan. Pojkvännen var så klart inte säker på vart han hade flickan. Men han sattsade på att få tillbaka henne.

Veckorna gick och killen som nyss kommit in i hennes liv tog allt mer över flickans hjärta. Hon visste inte vad hon skulle göra. Hon gjorde slut med sin pojkvän och bestämde sig för att det var bäst så för tillfället. Men dagarna gick och flickan ångrade det hon gjort mot hennes pojkvän. Hon tog tillbaka han. Men killen som hon också älskade vart sjukt sårad och gjorde saker han inte borde göra.

Flickan gjorde allt för att behålla båda två. Hon ville inte förlora någon. Men hon visste att hon inte kunde fortsätta som hon gjorde. Hon bestämde sig för att åter igen göra slut med sin pojkvän, men dom skulle träffas och prata om saken. Pojkvännen kom på helgen till flickan, (dom bor inte i samma stad) dom pratade och sånt. Men på fredag kvällen den helgen fick flickan veta att den andra killen som hon älskade hållt på med en annan tjej. Flickans hjärta krossades som ett glas som trillat i golvet.

Hon grät i säkert 2 timmar. Ögonen blev röd spräckta och tårarna kunde inte sluta komma. Flickan la sig i sängen, bestämde sig för att hon inte vart värd att leva längre. Hon tog ut kniven ur sängbordet och drog upp tröjan. Pojkvännen som var där såg då vad flickan höll på att göra. Han sprang fram och tog kniven och slängde iväg den. Flickan grät nu enu mera. Pojkvännen höll om henne och försökte finnas där för henne. Men hon behövde inte han tröst, inget hjälpte ändå.

Den hon älskat hade lämnat henne tomhänt, hon fick inte ens tillbaka sitt hjärta. Flickan torkade modigt tårarna och tänkte inte mer på saken förens hennes pojkvän sedan åkt hem igen.

Killen som hon hade tänkt att välja fanns inte mer. Han vart borta, kom som en vind och försvann lika snabbt igen. Flickan mådde dåligt, hon kunde inte sluta tänka på killen. Hur mycket hon än försökte dök alltid hans namn upp i huvudet.

Flickan började skära sig. Djupa sår. Sår som aldrig skulle försvinna, sår som skulle bli ärr. Flickan visste att ärren alltid skulle finnas där, men hon hade inte orken att bry sig. Hon var redan död. Hon vart dödad inne från och ut.

Inget hon någonsin tänkt sig skulle hända henne. Hon mådde dåligt och alla hennes vänner såg ärren. Hon brydde sig inte, dom fick synas hur mycket som hellst, hon ville visa vad folk kan göra mot andra.

Flickan hade aldrig skärt sig förut, aldrig ens haft tanken. Inte förens killen kom. Då rasade allt. Flickan hade ingen som förstod henne, alla lyssnade men ingen kunde känna samma smärta som hon.

Hon gick hem till sig, en sen kväll efter att träffat sin bästavän. Hon skärde ett djupt sår i magen. Blodet kom och hon lät det komma. Hon hade inte orken. Killen hon älskat hade lämnat henne föralltid, han sa att han inte orkade med sån tjej som henne. Hon var värdelös i hans ögon.

Pojkvännen var orolig för att flickan skulle göra något, men han kunde inget göra. Han bara kunde hoppas och hoppas. Flickan tänkte igenom vad hon gjort. Hon hade förstört sin underbara kropp för en idiots skull. Hon slutade skära sig. Men sorgen i bröstet ville inte lämna henne.

Hon bestämde sig för att i alla fall bli vän med killen igen. Men hon mådde bara dåligare. Hon kunde inte leva med vad han gjort mot henne. Men hon ville inte dö för hans skull. Hon tänkte på hennes närmaste vänner. Bestämde sig för att med deras stöd försöka släppa killen och gå tillbaka till livet då inte han fanns. Men flickan ville inte förlora han, så hon tog in han i hennes hjärta en engång. Men denna gången som en vän.

Hon kunde inte släppa känslorna hon engång haft för killen. Men hon försökte, försökte djupt.  Hon försöker fortfarande att minska känslorna, men det går inge vidare. Men hon har ett lyckligt liv med sin pojkvän och sina vänner. Killen delar sitt liv med den andra tjejen och har det bra med henne.

Flickan ville aldrig att det skulle bli så här. Men det var ända utvägen. Hon älskade killen men hon vart inte älskad tillbaka. Hon älskade hennes pojkvän och han älskade henne mer. Vännerna älskade henne mest. Dom gjorde allt för att hålla henne på jorden. Dom ville inte släppa sin ängel. Inte än, dom ville att hon skulle dö med ålder. Alla försökte att hjälpa flickan. Och hon är glad för att dom kämpade, kämpade med att hålla kvar henne. För tack vare dom och hennes pojkvän lever idag flickan!

Flickan försöker gå vidare och varje dag finns det en ny svårighet hon måste klara. Men med hennes vänner och pojkvän klarar hon allt. Hon vet det nu. Efter allt som hänt finns alla kvar. Och hon försöket tålmodigt få kärleken till killen att försvinna. Hon försöker varje dag göra dom en snäpp mindre. Det funkar, hon kommer framåt. Och snart kanske ni får se hennes riktiga leende. Inte än men snart. Snart är inte hennes leende fejk längre! Och snart kanske hennes hjärta är helt igen.

Vännerna säger: Hon har ett för stort hjärta, för vad killen än gjorde ville hon aldrig förlora han!
(killen ville inte förlora flickan heller)

♥!STOR KÄRLEK TILL HENNES VÄNNER OCH POJKVÄN  SOM ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT FLICKAN IDAG LEVER!♥

!stort minus till dom killar/tjejer som inte vet hur mycket dom kan förstöra en annan människa!


Kommentarer
Postat av: Hanna wallen <3

Fy fan Patricia !

Så jävla vakert skrivet !

Finns om det e något ..... <3

2010-10-15 @ 22:01:44
URL: http://kungenwallen.blogg.se/


Kom ihåg att ip-nummer kan spåras, så tänk noga på vad du skriver
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0