Hejsan alla :-D nu är man ute i gorgnäs,...

Hejsan alla :-D nu är man ute i gorgnäs, har basta och bada. I morgon går resan mot skara. Hoppas alla mår bra :) jag mår toppen ;) <3 god natt nu måste jag sova :) pusshej<3 jag älskar dig josef:*


nej nu!

Haha nu ska jag faktiskt fixa mig, vi hörs senare.

                              ╔═╗
                                                               ║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
                                                               ╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
                                                               ╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
                                                                 ════╚╝═════════════


Jag och älsklingen tog kort ;)


Vems blev bäst?! ;o




Fotograf; Patricia Önnerdal


Fotograf; Josef Westergren


RÖSTA NU, VEMS BLEV BÄST?


Här har ni ;)


Jag och Alex i hattar ;)


Mamma


Pappa

Här e min sexiga familj i hattar :D


GoD mOrGoN

Klockan är snart lite över elva och andledningen att jag är uppe så här tidigt är för att vi ska till polisen och fixa pass idag. Jag e döds trött men måste juh, annars får inte jag åka till Tunisien! Aja igår kväll byggde jag hattar av papper till mig och mamma och pappa. Alex byggde sin egen (bild kommer på oss) Så då satt jag, mamma och Alex med dom hela kvällen. Eller aa jag hade den tills jag låg i min säng. Men jag typ as garvade för först viste jag inte hur man gjorde och då vek jag bara på något sätt och satte den på pappas huve och jag garva sönder,,,
Pappa; ÖÖöö ingen annan garvar -.-'
Jag; Hahaha jo ser du inte? Alla garvar juh.
Och sen så satte jag mig igen och då kolla jag och Alex på ett youtube klipp och så gjorde jag som dom gjorde och då hade jag en hatt! Jag vart jätte glad och sen gjorde jag bara fler och fler och nu ska jag göra till hela sverige. Men iaf sen när mamma och pappa lagt sig poppa jag och Alex popcorn och sen skulle vi kolla på en film sa vi, men Alex var så seg så jag käkade upp alla popcorn, hahaha. Sen typ skulle jag ställa mitt glas vid diskbänken och då sa Alex något på engelska och jag översatte det för han ville. Och han ba iiiiih när jag sakt det. Och jag börjar garva och kunde inte sluta heller. Fick skit ont i magen, men sen slutade jag när vi hade valt film och då kolla vi på den och sen gick vi och la oss.

Nyss käkade jag frukost och nu väntar vi på att pappa kommer tillbaka, han skulle typ hjälpa en kille på jobbet och sen skulle vi åka så jag måste skynda mig att fixa mig. Så vi hörs senare!

PussHej<3

Saknar Josef skit mycket, men jag älskar han också och jag hoppas verkligen han har det bra där borta.


Söndag eftermiddag och jag säger hej ;D

Haha igår vart det inge inlägg på kvällen men jag var med Emma och Moa. Vi typ satt först i köket hemma hos mig och snackade lite och sen ringde Moas mamma så vi drog till henne och kolla på en film. Tyvärr hann inte jag och Emma se klart den men vi gick hem till mig och kollade klart, det var liksom på voddler så vi fixa det.
La mig till sängs vid fyra på morgonen men kunde inte somna så jag låg typ och spela på mobilen men sen så somnade jag.
När klockan var några minuter i nio vaknade jag igen, vet inte varför, jag var döds trött. Kunde inte somna men försökte, tio över nio fick jag ett sms och jag tänkte vilken idiot skickar meddelande nu. Jag kollade och så var de älsklingen jag bah oj då. Han ska juh till stadium sports camp idag. Jag svarade och sen låg vi och messa ett tag innan jag somnade om igen och sen messa jag han igen när jag vaknade vid elva.
Han åkte då bil. Sen somnade jag om igen och vaknade vid tolv ungefär och då messa vi bara två sms, han har inte tid, tror han var framme då. Jag låg och drog mig.
Sen gick jag upp halv två. Käka frukost och var social med pappa som hade börjat bygga på ett skit svårt puzzel jag fick i julklapp. Satt med det till typ fem eller någe, då skulle vi käka och det fick bli grillad hamburgare. Nu är klockan kvart i sex och jag kom precis in med Nova från promenaden.
Vet inte vad som händer nu ikväll men ska nog packa. På tisdag drar jag juh.
Kommer sakna älsklingen vi kommer typ inte kunna messa någe, men hoppas han får det kul iaf. Och jag litar på att han inte hittar på någe som kommer göra det svårt...
Nu bad mig pappa att städa innan mamma kom hem, åh jag orkar verkligen inte.
I morgon ska vi dra till polisen och skaffa pass tills vi åker utomlands i höst.
Men aja ska väl göra som pappa säger, annars blir det juh inga pengar.
Hoppas alla mår bra, själv är jag lite smått deppig och saknar Josef sjukt mycke, men just nu är det bara början, han ska vara där i en vecka och aa. Vi får väl se hur det går.

PussHej<3

Hejsan

Denna dagen ser inte vacker ut. Det är månligt och då blir jag värsta deppig... och jag har inget och göra vilket gör det enu värre. Hoppas någon kanske kan vara med mig idag. Har inte träffat typ någon på sommarlovet och saken e den att jag har inte gjort något speciellt heller. Har typ inget att längta till, eller jo nu eftersom mamma och pappa får semester nu så då ska säkert vi hitta på någe. Plus att jag ska men underbara Jossan till skara och ullared på måndag. Verkligen något jag längtar till. Och sen ska jag och familjen till Lindköping veckan efter.

Ni kanske såg att jag börjat blogga genom sms/mms också eller aa testat och det är för att jag ska kunna hålla er uppdaterade även fast jag är borta.

Hoppas alla har det bra!
PussHej!<3


Hejsan <3 den här bilden bjuder jag verkli...

dsc01206 (MMS)

Hejsan <3 den här bilden bjuder jag verkligen på hoppas alla har det bra :) pusshej<3


Hej! Det här är mitt första sms blogg...

Hej! Det här är mitt första sms bloggande och jag ska bara testa den här gången. Men sen när jag åker bort kommer jag hålla er uppdaterade så här.:) PussHeej<3


Sägen väntar...

Nu hade jag tänkt att sova, klockan är 03;36 och jag måste vekligen sluta med mina dåliga vanor. Missar hela dagen p.g.a att jag är uppe så sent, så jag börjar med att gå och lägga mig två timmar tidigare än vanligt, vilket är nu. Men vi hör i morgon bitti.
Sov så gott!
PussHej<3


Titta och njut!♥



Aa det var lite bilder, hoppas dom vart bra. Kommentera! <3


Hej, nu e man hemma igen :)♥

Shit vilka trevliga dagar hemma hos älsklingen. Det var jätte skönt och snacka ut med någon man verkligen kan lita på. Inte ofta det händer längre...
2 underbara dagar och nu kommer vi inte träffas på typ 3 veckor. Fett med sämst, får mig nästan att gråta, men kommer bli värre sen när det är skola. Då vette fan hur man ska palla. Men aja ska ta dagarna med stil.

Hemma hos älsklingen hände det ganska mycket.
I onsdags; När jag kom åkte hans mamma och hans lillesyster Hedda till Vålarö, så det var det jag, Josef, Thorbjörn, Martin, Liv och Tobias hemma. Vi stack och bada eller aa Thorbjörn och Tobias var hemma. men fan vad det var härligt i vattnet, tror jag och älsklingen låg och flöt i mer än en timme. Vi typ simma över till andra sidan och massa. Sen stack vi upp och båda(tror jag)somnade i solen. Fett nice!
Sen vart vi hungriga så vi drog hem och då vart det pizza. Sen hyrde jag och babe typ någon skräck, jag vet inte vad den heter, hehe. Sen typ vart det mys sen sov vi.

I torsdags; Josef typ kom upp och väckte mig och sen drog vi ner och käka frukost och spela lite yatzy. Kan juh inte direkt säga att han e dålig heller... efter det gjorde vi inte så mycket. Vid sju började vi med Tacos som skulle bli dagens mat. Vi käkade det och sen drog vi och hyrde en ny film som fick bli Alice i underlander. Väldig bra film faktiskt. Efter den spela vi kort och sen stack vi ut och gick. Snackade ganska mycket. Det var jätte skönt eller aa mysigt ;) Sen stack vi hem och myste, sen sov vi.

Idag/Fredag; Josef väckte mig igen och vi drog ner och käka frukost och spela yatzy. Sen gick vi upp och spla fifa, jag vart ut ägd ett antal gånger. Men aja älsklingen e väldigt duktig på de. Sen somnade jag och vaknade när Josef blåste mig i örat. Sen inte långt efter skulle vi åka till bussen. Jag ville inte men var tvungen för jag måste ta hand om Nova. Jag vart värsta ledsen men hoppade på bussen.

När jag kom hem igen gick jag ut med Nova sen direkt ner till tv,n somnade lite och sen drog jag upp, gjorde inget och sen satte jag mig vid datan. Efter en stund skulle jag och Alex hämta pizza och sen åt vi den och nu sitter jag här vid datan, men ska snart ut med hunden igen.

Jag hoppas alla har det bra. För jag har det världs bäst!
PussHej<3
Btw; Skrev inte precis allt vi gjort på dagarna.


4 månader med min älskling igår (femtonde).
Snacka om att det har vart dom bästa månaderna i mitt liv och jag hoppas att det kommer bli flera.
Älskar dig mest, ha de så bra på stadium sport camp honee.
Kyss!<3
♥15 Mars 2010♥
♥Josef♥
♥Per♥
♥Gunnar♥
♥Westergren♥
 ♥Jag älskar dig♥
 






Nu drar jag till Josef♥

Aa, då ska man med bussen snart då. det kommer inte bli något mega inlägg men jag skulle bara säga att ni inte kommer få några smaskiga ditaljer på vad som händer idag, eftersom att jag ska bort. Jag kommer hem i morgon kväll vad jag vet och då kommer jag skriva allt vi har gjort.
Hoppas ni får det skönt i två dagar.
PussHej, ta hand om er! <3


Ny dag, nya framsteg♥

Då väcktes man av Sandra idag igen då... Inte snällt, klockan var juh fan bara 11.32.
Dom sov juh hos mig så vi stack ner och käka frukost och fixa oss sen drog vi ut med hunden en snabbis.
Sen stack vi och bada i Hannas pool. Det var fett skönt och fett roligt!
Sen drog vi hem till mig och spamma 3 filmer. Men Hanna drog efter den första haha.
Sen åt vi och sen datan. Nu är klockan 23.50 och jag och brorsna ska käka lite. 
Vi hörs senare.
Pussar och Kramar 


Bjuder på bilden....


05:09♥

Tjääänhhaa då vare Tisdag morgon nu då. Mamma vaknar snart, pappa också haha lol jobba fan vad tråkigt :o
Till vänster om mig ligger Sandra den bästa och sover på en madras och i min säng ligger Hanna den bästa. vart fan ska jag sova? I soffan ligger Nova -.-' Men aja får väll väcka Hanna så hon går till soffan och Nova så hon går till min säng. Jag har skit tråkigt men ändå... ska nog sova snart. Har haft skit roligt i kväll/natt. Tycker synd om Robin :( Men aja ring när du vill finns alltid på mobilen! Haha han ringde 03:19 ungefär och då skulle han och hans kompis grilla o.O jag bah va fan ska ni grilla nu? Han bah, ja! :D västa happy lät han också.
Men aja ska sova nu.
God natt,
pusshej♥

Älskar er;
♥kungeN, Josef Westergren♥
♥lill gurkan, Sandra Gahlin♥
♥Smurf, Nadina Agic♥
♥Ludwig Fredriksson♥
♥Jesper Kristensen♥
♥Robin Ulander♥
osv...


Tjaa :D

Sorry, skrev inget i morrse men pallade inte.
Sandra väkte mig och frågade fall jag skulle med henne och Hanna till veckeln, men hade precis vaknat så hängde inte me. Sen så hände de inte så mycket. Pappa och Alex kom hem så småning om och då drog jag ut med Nova en kortis. Sen när jag kom hem skulle vi äta. De vart potatis, köttbullar och sald. Gott. sen satte jag mig vid datan, nu är Hanna och sandra här så vi ska dra ut.

Hörs senare.
Pusshej♥


Sängen väntar<3

Aja nu ska jag gå och lägga mig eller aa kolla film först.
Men i alla fall slänger säkert in ett inlägg i morgonbitt :)
Godnatt, sov så gott♥


Solen på topp ;D

Skit skönt väder ute men dock lite äcklig luft. Men jag klara mig fint. Dagen vart bäst nere vid stranden. Vi åkte dit typ vid tre/fyra och sen gick det typ en tid, smockat med ungdommar, träffa på en och annan. Sen så kom Sandra och Hanna så jag badade lite med dom. Fett nice. Men frös så gick upp sen gick jag och bada igen och sen upp. Sen ville Sandra att jag skulle hoppa med henne från femman så jag sprang och gjorde de. Då hade min lille bror stått där i flera minuter och tvekat. Men vi sprang ut och hoppade, skulle skrika hennes namn och hon mitt men jag skrek inte så hon skrek själv. Haha sorry! Sen när vi kom hem käkade vi hamburgare, mumsigt värre! Det var ett tag sen. La mig i soffan och slummra till. Men vaknade igen efter några minuter. Kollade på fotbollen lite sen stack jag ner och kollade på ''Farsan'' med familjen men den var juh typ slut när jag kom men men såg den juh igår. Nu sitter jag här men ska kila om några minuter igen tror jag, så messa ist. Ska typ dra ut.

Vet inte vad som händer i morgon men jag, Sandra och Hanna ska typ cykla till badet tror jag. Trevligt trevligt!
Dagen vart underbar och jag mår toppen vilket göre bättre.
Saknar massor med folk, men ska ta mig tiden och träffa alla nu i sommar.
Så vi hörs kanske senare nu ska jag ta kontakten med folk som håller på att försvinna.

Pusshej!♥
Btw; Suger på svenska språket (A)


Jag bjuder på den här bilden ;)


Nya bilder?

Hade tänkt att ta lite nya bilder idag :)
Hoppas jag bara hittar batterier.
Så länge blir det en ny bild men med sämst kvalité för den e tagen med webbcam<3
Pusshej♥


Det kanske är coolt att vara någon annan...
Men det är så mycket coolare att vara sig själv!

JosefHjärtaPatricia


God Morgon<3

Då vart man väckt vid elva tiden idag då. Somnade 05.30 ungefär. Men jag e inte trött för de. Fattar inte hur folk kan kalla mig för fladdermus? Jag e juh liksom vaken lite på dagarna iaf. Brukar sova till runt 16.00 men det är så skönt och bara ligga i sängen och sova! Men nu på sommaren går det inte för det blir så varmt. Men ska väll inte klaga på värmen, jag ville juh ha den, så ska bara njuta i fulla drag tills kylan kommer igen.

Vet inte vad som händer senare idag. Men tror vi skulle och bada! :D
Till kvällen ska jag försöka få ut några vänner och bada, men kommer väll säkert inte gå. Annars blir det väll datan och snacka med lite folk. Men hoppas mest på badet, nu på sommaren önskar jag att man bodde nära sjön så man kunde bada när som hellst. Eller att man bodde i en lite större stad så man kunde åka med rätt så många och bada, det blir alltid lite roligare då.
Men familjen och jag har tänkt på att flytta till Katrineholm...
Jag som kom med idén, men nu vet jag inte längre. Det kommer bara bli mer avstånd från Josef vilket innebär att vi inte kommer träffas lika ofta och kanske att det tar slut :( Det är liksom jobbigt som de är nu och att flytta till Katrineholm skulle göra det värre. Ska försöka få mamma och pappa att flytta till E-tuna ist. Men då måste dom byta jobb och de e juh inte det lättaste. Men aja vi får väll se hur det blir.

Nu ska jag kolla med mamma och pappa vad som händer idag så vi hörs senare :)
Hejdå!<3


Hejjjsan ;)

Haha, jag är sämst på att skriva på bloggen (A) Men ska typ försöka bli bättre. Ska byta design snart hoppas jag. Vet inte när jag skrev sist så kommer inte skriva va jag gjort sen dess. Antar att det är ganska mycket. Just nu är klockan 04:19 och jag e inte trött. Snackar med Benjamin och typ iblan Sebbe men han fixar ''mat?''. Haha i alla fall... Jag mår toppen och livet leker i fulla drag. Kan juh inte säga att jag vill byta ut det heller :) Senare idag ska jag och familjen till Farmor hoppas jag ♥ Älskar henne! Hon har alltid funnits och jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne<3 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Klagomål!

Någon mer än jag som hatar när Facebook segar sönder och inte visar vissa saker?
Sen att dom ska börja ta betallt ;o?! Det kommer gå i KK skit snabbt...
Vet inte hur dom tänker?
¦
Bilddagboken kan vara bra på vissa sätt, men när den slutar att visa vilka som går in på ens bdb och kommentarer e mer än störande. Sen siimii, vad är det för något? Liksom ingen stor skillnad på Fokus än siimii? Varför byta namn bara för att dom lägger till så man kan reklamera bloggar och sånt? Jag menar fokus låter så mycket bättre än siimii enligt mig. Alla kanske inte håller med men men.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Veckans fråga♥
Hade tänkt att börja lägga in ''Veckans Person'' Vilket går ut på att lägga ut en bild på den personen som vart extra speciell en vecka. En liten text som beskriver vem det är och vad den gjort. Vad tycker ni?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aja nu måste väll även jag sova, alla andra drog så har inget att göra uppe.
Pusshej♥
ÄLSKA VÄRMEN!

  ♥Josef Westergren♥


RSS 2.0